Resultat i handen

En sak är jobbig med romanskrivande. Det tar frustrerande lång tid innan du blir färdig.

Jag har väl egentligen bara upplevt det en gång. Därför är det skönt att göra andra uppdrag, jobb som är snabba och ger resultat. Som det här med intervjuerna jag gjorde för några veckor sedan. Jag nämnde det förut, att jag träffade studenter och det var härligt att intervjua. Hursomhelst: Nu är den här, Högskolan i Gävles programkatalog. Hurra!

framsida hand.JPG
fanny 1.JPG
Fanny. Visst är hon underbar. Älskar hennes attityd!

Fanny. Visst är hon underbar. Älskar hennes attityd!

som det kommer.JPG

Ja, det finna många intressanta personer i katalogen. Titta själv. Den finns att ladda ner här.

Jag har aldrig lagt upp ett jobb på det här sättet förut. Det finns säkert en massa regler jag bör ha koll på. Kan nämna att Stéfan Estassy har fotograferat och Ola Höglund jobbat med den grafiska formen.

Det var allt för idag. Skriver från köksbordet. En frostig, solig söndag.

Kram kram