Välkommen!

Till min allra första hemsida. Den här bloggen ligger som en enorm anteckningsbok framför mig, fylld med blankvita sidor. Men ingen prestationsångest för det. Nu kör vi. 

Jag är så vansinnigt sugen på att skriva. Det kan låta märkligt eftersom jag har pysslat med min roman under hela sommaren. Men jag ska berätta en sak för er: Att skriva en bok är inte samma sak som att ge ut en. Jag kommer att berätta mer om det i ett annat inlägg.

Sommar för mig brukar betyda att skriva noveller och skissa på texter och idéer. Men det har inte funnits utrymme för så mycket sånt. Tyvärr. Därför känns den här bloggen som en underbar present.

Tålamod. Hoppas du har det. För det kan hända att det blir lite knas i början, jag är helt ny på det här programmet och den här platsen. Det kommer kanske inte att vara så snyggt och enhetligt och proffsigt. Och jag tänker inte låtsas. Jag kan inte alls det här. Men vi testar oss fram. Det blir roligt.

Under fliken Om mig berättar jag en hel del. Men jag har ingen aning om vem du är. Självklart kan du använda kommentarsfältet till att säga hej. Det behöver inte vara smart eller uttänkt, som att bara räcka upp handen om du kan det korrekta svaret. På den här sidan är det helt okej att skriva vad som känns. Vad som helst. Bara vi är snälla.

 


kram.jpg

Okej. Det var allt. Nu är vi igång.

Kram? Någon?

Katarina PetersmoComment