Och vinnaren blev ...

Tack alla fina som deltog i min tävling! Vill ni veta vem som vann? Hon svarade via bloggen och heter ... Malin Bergvall!

Grattis! 🍾
Riktigt bra gissat. Malin var den enda av 26 deltagare (på bloggen, FB och Instagram) som hade under 100 sidor fel på de tre frågorna.

Rätt svar:
1: sid 167
2: sid 5
3: sid 56

Här satt jag och räknade …

Här satt jag och räknade …

Jag kan berätta en annan sak om Malin. Hon och jag var brevvänner under många år, på mellan- och högstadiet (och även lite till). Vi skickade brev som kunde vara 10 sidor långa, härligt tjocka kuvert i brevlådan, underbara tider. Jag är fortfarande lite störd när det gäller posten. Blir pirrig och glad varje gång jag ska öppna lådan. Men nuförtiden är det inte så ofta jag får riktiga brev.

Redan idag skickade jag iväg priset så jag hoppas allt kommer fram som det ska. Hurra för Malin! Och tack alla ni andra. Det känns så roligt att ordna en tävling när så många svarade. ⭐️


Katarina Petersmo2 Comments