Katarina Petersmo

Smack Förlag presenterar:

Jag skriver mig bort från dig nu

En roman om den första stora förälskelsen. Om att försöka hitta sig själv, innan man förlorar sig i någon annan. Boken är för dig som är ung och gillar att läsa om kärlek, relationer och kreativitet. Men även för dig som är vuxen och vill minnas en tid som är fylld av drypande skam och lyckorus, en tid då känslorna värker i hela kroppen. 

 
bok-brygga.png
 

Om boken

Kärlek gör dig korkad, det är som att ta droger. Allt du ser silas genom ett rosa filter, säger Fanny i sin videoblogg. Nina kan inte låta bli att titta. De går i samma gymnasium och hela skolan pratar om vloggen. 

Nina har varit ihop med Joel i två år och åtta månader. Han är hennes stora kärlek. Det finns bara ett problem. När han festar blir han helt förändrad. Kanske är det Ninas fel. Hon känner sig så tråkig. Varför är inte hon som andra tjejer, som kastar av sig kläderna och badar i sommarnatten? Varför är hon inte lite mer som … Fanny?

bok-ebok.png
 

 

 

”Jag hade behövt den här boken när jag var tonåring.”

 

 

lili-kovac-444033-unsplash.jpg
 
Katarina Petersmo

OM mig

När jag läser en roman vill jag sjunka in i en annan värld. Jag vill vara där. Det måste vara äkta. Jag längtar till den där platsen som inte går att förklara. Och när jag sedan läst färdigt boken vill jag att den finns kvar i mig. Att den har förändrat någonting. 

Det är det som är målet med mina texter. Att du ska få den känslan. 

 

 

 

”Man bara sugs in på en sekund, utan startsträcka.”

 

 

renate-solhaug-504270-unsplash.jpg
 

Blogg

 

Läs första kapitlen av min bok

Prenumerera på mitt gratis nyhetsbrev. Jag skickar över de första kapitlen av min bok Jag skriver mig bort från dig nu.

 

Jag använder nyhetsbrevet för att kontakta dig om något särskilt händer. Som när nästa bok är på gång. Jag är rädd om dina uppgifter och du kan avregistrera dig när du vill.

 
ryan-booth-273062-unsplash.jpg